Filter Products Showing 1 - 12 of 14 results
Sort By
Price Range
Categories
Filter selected
Show sidebar
-61%
Close

Veioza „Vise Placute” – din carton, cu baterii

99,00 lei 39,00 lei
Chiar daca se opreste curentul, acum avem solutia: noua varianta de veioza din carton Vise Placute vine cu baterii.  Poate fi utilizata ca lumina de veghe sau pentru citit si se incadreaza perfect in amenajare. O poti chiar agata pe perete, ca pe un tablou. Realizata din carton ondulat si hartie, este iluminata din interior cu doua module LED alimentate cu 3 baterii AA.

Patut pentru copii FOLDO Bebe

Evaluat la 5.00 stele din 5
Primul patut din carton pentru copii este aici sa-ti faca viata mai usoara. Inspirati de povestea copiilor finlandezi care dorm in cutii de carton am creat FOLDO Bebe, cel mai practic, versatil, ecologic si avantajos patut din lume. Alege FOLDO Bebe chiar daca ai deja un patut mai mare. Te va ajuta mult pe timpul zilei si in concedii. [button open_new_tab="true" color="accent-color" hover_text_color_override="#fff" size="large" url="http://www.foldo.ro/contact/" text="Solicita oferta personalizata" color_override=""]  

Patut pentru copii FOLDO Bebe XL

Acelasi patut pentru copii, acum mai inalt si mai lat cu 10 cm, este aici sa-ti faca viata mai usoara. Inspirati de povestea copiilor finlandezi care dorm in cutii de carton am creat FOLDO Bebe XL, cel mai practic, versatil, ecologic si avantajos patut din lume. Daca nu ai deja un patut clasic, alege varianta XL si bebe va dormi lejer in primele 6 luni. [button open_new_tab="true" color="accent-color" hover_text_color_override="#fff" size="large" url="http://www.foldo.ro/contact/" text="Solicita oferta personalizata" color_override=""]

Saltea pentru patut FOLDO Bebe

Bebe se va odihni mai bine pe aceasta saltea ferma.  Realizata din spuma de densitate mare si cu o husa anti-alergenica, salteaua FOLDO Bebe XL ii va oferi micutului odihna si vise placute. Alege FOLDO Bebe chiar daca ai deja un patut mai mare. Te va ajuta mult pe timpul zilei si in concedii.

Saltea pentru patut FOLDO Bebe XL

Bebe se va odihni mai bine pe aceasta saltea ferma.  Realizata din spuma de densitate mare si cu o husa anti-alergenica, salteaua FOLDO Bebe XL ii va oferi micutului odihna si vise placute. Daca nu ai deja un patut clasic, alege varianta XL si bebe va dormi lejer in primele 6 luni.
Close

Casuta din carton – Hangar

225,00 lei
Un bun gospodar are intotdeauna un Hangar! Am reinterpretat hangarul clasic intr-o casuta de joaca din carton. Usile duble la intrare, ferestrele rotunde cu deschidere si acoperisul rotund definesc casuta din carton - Hangar. Realizat in intregime din carton rezistent si ecologic si avand o capacitate de gazduire de pana la 4 prichindei, Hangarul poate fi pictat, zugravit sau decorat dupa bunul plac.  Cand ai nevoie de spatiu suplimentar il poti dezasambla si depozita foarte usor.

Close

Casuta din carton – Prima Casa

229,00 lei
Casuta din carton - Prima Casa este o investitie sigura si solida. De acum, distractia nu se va termina niciodata: usi pe ambele parti cu deschidere in ambele directii, cutii postale la intrari, ferestre mari si sa nu uitam de usita soricelului.  Prima Casa este realizata in intregime din carton rezistent si ecologic, avand o capacitate de gazduire de pana la 4 prichindei. Cand ai nevoie de spatiu suplimentar o poti dezasambla si depozita foarte usor. In plus, o poti picta, zugravi sau decorata asa cum iti doresti.

-59%
Close

Veioza personalizabila din carton, cu baterii

Evaluat la 5.00 stele din 5
120,00 lei 49,00 lei
Boteaza aceasta veioza cu un nume sau o denumire, tu alegi! Noi o personalizam asa cum doresti. Veioza personalizabila din carton, cu baterii este ideala pentru camera ta sau a copilului si poate fi lasata aprinsa pe tot timpul noptii.
Close

Fotoliu din carton SEATER JUNIOR

Evaluat la 5.00 stele din 5
Nu pune restrictii copiilor, mai ales cand vine vorba de exprimarea creativitatii. Acum il poti lasa sa transforme un fotoliu din carton intr-un obiect de arta, camera lui devenind zona de expunere a lucrarilor artistice.
Close

Suport de creioane, carti de vizita si telefon- Teledino

Aranjeaza-ti produsele de birotica cu un suport de creioane, carti de vizita si telefon Teledino, de la Foldo.
Close

Suport de creioane si telefon- Telefantul

Organizeaza-ti pixurile si ustensilele de birotica cu noul suport de creioane si telefon Telefantul, de la Foldo.
Close

Set jucarii din carton 3D FERMA

Evaluat la 5.00 stele din 5
89,00 lei
Fa un cadou inventiv copilului tau cu acest set de jucarii din carton 3D Ferma!
Animalele de la FERMA s-au adunat intr-un pachet compact pentru a stimula creativitatea celor mici.