Filter Products Showing all 11 results
Sort By
Price Range
Categories
Filter selected
Show sidebar

Patut pentru copii FOLDO Bebe

Evaluat la 5.00 stele din 5
Primul patut din carton pentru copii este aici sa-ti faca viata mai usoara. Inspirati de povestea copiilor finlandezi care dorm in cutii de carton am creat FOLDO Bebe, cel mai practic, versatil, ecologic si avantajos patut din lume. Alege FOLDO Bebe chiar daca ai deja un patut mai mare. Te va ajuta mult pe timpul zilei si in concedii. [button open_new_tab="true" color="accent-color" hover_text_color_override="#fff" size="large" url="http://www.foldo.ro/contact/" text="Solicita oferta personalizata" color_override=""]  

Patut pentru copii FOLDO Bebe XL

Acelasi patut pentru copii, acum mai inalt si mai lat cu 10 cm, este aici sa-ti faca viata mai usoara. Inspirati de povestea copiilor finlandezi care dorm in cutii de carton am creat FOLDO Bebe XL, cel mai practic, versatil, ecologic si avantajos patut din lume. Daca nu ai deja un patut clasic, alege varianta XL si bebe va dormi lejer in primele 6 luni. [button open_new_tab="true" color="accent-color" hover_text_color_override="#fff" size="large" url="http://www.foldo.ro/contact/" text="Solicita oferta personalizata" color_override=""]

Saltea pentru patut FOLDO Bebe

Bebe se va odihni mai bine pe aceasta saltea ferma.  Realizata din spuma de densitate mare si cu o husa anti-alergenica, salteaua FOLDO Bebe XL ii va oferi micutului odihna si vise placute. Alege FOLDO Bebe chiar daca ai deja un patut mai mare. Te va ajuta mult pe timpul zilei si in concedii.

Saltea pentru patut FOLDO Bebe XL

Bebe se va odihni mai bine pe aceasta saltea ferma.  Realizata din spuma de densitate mare si cu o husa anti-alergenica, salteaua FOLDO Bebe XL ii va oferi micutului odihna si vise placute. Daca nu ai deja un patut clasic, alege varianta XL si bebe va dormi lejer in primele 6 luni.
Close

Fotoliu din carton SEATER JUNIOR

Evaluat la 5.00 stele din 5
Nu pune restrictii copiilor, mai ales cand vine vorba de exprimarea creativitatii. Acum il poti lasa sa transforme un fotoliu din carton intr-un obiect de arta, camera lui devenind zona de expunere a lucrarilor artistice.
Close

Scaun din carton multifunctional TABURETH

Decoratiunile interioare prind viata cu un scaun din carton multifunctional. Practic si usor de mutat prin casa, scaunul multifunctional se muleaza pe nevoile fiecarui vizitator. Foloseste-l cu usurinta pe post de taburet, masuta din carton sau extensie pentru picioare la un fotoliu Seater sau Economic.
Close

Canapea din carton COUCHER

Mobilierul eco iti aduce o canapea din carton practica si deosebita! Realizata fara suruburi sau piese care necesita imbinari dificile, canapeaua este perfecta si pentru familiile cu copii.
Close

Fotoliu din carton SEATER ARMS

Fiecare living devine mult mai modern cu un fotoliu din carton natur, ultra rezistent. Designul de impact este realizat pentru a spori senzatia de confort, in orice moment. Ergonomic si comod, acest fotoliu din carton imbina utilul cu placutul.
Close

Fotoliu din carton SEATER

Cumpara primul fotoliu din carton proiectat de FOLDO.  Pentru iubitorii de mobilier din carton, iti oferim acest fotoliu care iti va redefini stilul. Serile de lectura vor deveni mult mai placute pe acest fotoliu comfortabil. Il poti picta sau decora dupa bunul plac.
Close

Fotoliu din carton FOLDO Swing

Amenajarile interioare pentru camera copilului devin mai atragatoare si mai practice cu un fotoliu din carton Foldo Swing.
Close

Fotoliu ECOnomic

Usor de amplasat la birou sau acasa, acest fotoliul din carton Economic, combina functionalitatea cu estetica. Designul practic este creat pentru a conferi o senzatie de confort, in orice moment. sau decora dupa bunul plac.