-61%
Close

Veioza „Pussy Lover” – din carton, cu baterii

Evaluat la 5.00 stele din 5
99,00 lei 39,00 lei
Vrei sa faci o gluma "buna"? Daruieste veioza "Pussy Lover" celui mai fustangiu prieten din gasca.  Daca are si-o pisica, cu atat mai bine. Poate fi utilizata ca lumina de veghe sau pentru citit si se incadreaza perfect in orice decor. O poti chiar agata ca pe un tablou. Realizata din carton ondulat si hartie, este iluminata din interior cu doua module LED alimentate cu 3 baterii AA.
-61%
Close

Veioza „Vise Placute” – din carton, cu baterii

99,00 lei 39,00 lei
Chiar daca se opreste curentul, acum avem solutia: noua varianta de veioza din carton Vise Placute vine cu baterii.  Poate fi utilizata ca lumina de veghe sau pentru citit si se incadreaza perfect in amenajare. O poti chiar agata pe perete, ca pe un tablou. Realizata din carton ondulat si hartie, este iluminata din interior cu doua module LED alimentate cu 3 baterii AA.
-61%
Close

Veioza „M-am aprins dupa tine” – din carton, cu baterii

99,00 lei 39,00 lei
Este momentul sa "iesi din dulap" si sa-i transmiti ce simti prin intermediul acestei veioze din carton. Poate fi utilizata ca lumina de veghe sau pentru citit si se incadreaza perfect in orice decor. O poti chiar agata ca pe un tablou. Realizata din carton ondulat si hartie, este iluminata din interior cu doua module LED alimentate cu 3 baterii AA.
-59%
Close

Veioza personalizabila din carton, cu baterii

Evaluat la 5.00 stele din 5
120,00 lei 49,00 lei
Boteaza aceasta veioza cu un nume sau o denumire, tu alegi! Noi o personalizam asa cum doresti. Veioza personalizabila din carton, cu baterii este ideala pentru camera ta sau a copilului si poate fi lasata aprinsa pe tot timpul noptii.

Proiector suspendat din carton – THEATRE

Piesele de teatru se joaca la tine acasa cu proiectorul din carton THEATRE. Indreapta acest proiector spre obiectul tau preferat pentru a-l pune in valoare si el va prinde viata.
Close

Corp de iluminat din carton – PILL RED

Modern si cu un design unic, noul corp de iluminat din carton Pill Red redefineste atmosfera din orice incapere.
Close

Corp de iluminat din carton – SPHERA RED

Modern si cu un design unic, noul corp de iluminat din carton Sphera Black redefineste atmosfera din orice incapere.
Close

Corp de iluminat din carton – TUBE RED

Incaperile preferate prind viata cu un corp de iluminat din carton, Tube Red.
Close

Corp de iluminat din carton – CONIC RED

Un model original potrivit in spatiile de socializare este dat de acest corp de iluminat din carton, Conic Red.
Close

Corp de iluminat din carton – BULBO RED

Foldo iti aduce cea mai atragatoare culoare, cu noul corp de iluminat din carton Bulbo Red!
Close

Corp de iluminat din carton – TUBE BLACK

Barurile, holurile de receptie sau livingurile au un alt aspect cu un corp de iluminat din carton, Tube Black.
Close

Corp de iluminat din carton – SPHERA BLACK

Innoieste atmosfera din orice incapere cu un corp de iluminat din carton- Sphera Black!

Adauga un strop de stralucire casei tale cu corpuri de iluminat GEOMETRIC de la Foldo!

Atragatoare si moderne, noile corpuri de iluminat din carton de la Foldo pun accentul pe originalitate in orice incapere! Usor de asamblat si cu forme deosebite, aceste corpuri de iluminat imbina utilul cu placutul intr-un design unic.
Executate din carton rezistent, se pot personaliza prin vopsire. In proiectele de amploare, cum ar fi decorarea unui pub, restaurant sau a unui birou, Foldo iti ofera o diversitate de corpuri de iluminat. Ingenioase si deosebite, veiozele sau lampile din carton pentru iluminat confera o atmosfera unica fiecarei camere. Colectia de lampi suspendate GEOMETRIC LIGHTS se potriveste la fel de bine intr-un dormitor intim, un living spatios sau pe holul caminului tau. Utilizand in design forme simple geometrice, aceste corpuri de iluminat sunt cheia unui decor cu influente de design industrial sau nordic.