Uncategorized

ETAJERA CU 10 POVEȘTI AUDIO, cea mai bună prietenă a copilului tău

Știm că inventezi povești! Relax, nu ne referim acum decât la cele pe care le născocești pentru copilul tău: ca să prindă curaj, ca să facă ordine, ca să stea cuminte, ca să mănânce tot, ca să nu plângă la baie, ca să se îmbrace și cu ce vrei tu, ca să adoarmă mai repede… Și mai știm și că uiți detaliile pe care copilul tău le așteaptă, pentru că, nu-i așa, de câte ori să repeți aceeași poveste, pe roluri?!

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de asta! Etajera FOLDO cu 10 povești va deveni cea mai bună prietenă a copilului tău!

Este o etajeră… adevărată şi are aceste dimensiuni: lungime – 38.5 cm, adâncime – 31 cm, înălțime – 105 cm, greutate – 3 kg. În această etajeră, copilul tău poate păstra în ordine jucării, haine sau cărți. Găsiţi împreună cele 10 coduri QR, le scaneazi cu telefonul sau tableta și etajera va începe să spună cele mai frumoase povești ale Fraților Grimm, în interpretarea Evelinei Păuna.

De ce să-i cumperi copilului tău o etajeră cu poveşti?


Pentru că aşa îl înveţi să fie supererou: îi dezvolţi imaginaţia, îi arăţi că fiecare obstacol poate fi depăşit cu isteţime, îl ajuţi să înveţe diferenţa dintre bine şi rău şi, desigur, să afle că, până la urmă, binele învinge. Copiii care cresc cu poveşti se identifică măcar parţial cu personajele, iar astfel deprind valorile umane. În plus, ascultând poveşti, copilul tău va învăţa o mulţime de cuvinte şi expresii care îi vor îmbogăţi vocabularul.

Este demonstrat faptul că poveştile îmbunătăţesc mecanismele logice, pentru că cei mici iau astfel contact cu noţiuni abstracte pentru traducerea cărora îşi folosesc logica. Tocmai acest lucru le dezvoltă imaginaţia. Copiii care cresc cu poveşti îşi înţeleg şi îşi exprimă mai bine sentimentele, iar în activităţi devin mai disciplinaţi şi mai concentraţi.

Nu vă propunem un audiobook, ci o etajeră. E cu mult mai mult decât o jucărie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?