Afișez toate cele 8 rezultate

Afiseaza meniu
Nou
Inchide

Corp de iluminat – Layers Small

Corpul de iluminat din carton Layers Small este realizat prin debitare laser si ulterior prin suprapunerea manuala a mai multor straturi de carton. Forma de cilindru permite utilizarea mai multor tipuri de bec, toate cu fasung E27. Layers Small nu necesita asamblare, fiind printre putinele obiecte de la FOLDO gata de utilizare. Fiind realizat integral din carton ondulat, Layers Small este 100% ecologic.  
Nou
Inchide

Corp de iluminat – Layers Big

Corpul de iluminat din carton Layers Big este realizat prin debitare laser si ulterior prin suprapunerea manuala a mai multor straturi de carton. Forma de cilindru permite utilizarea mai multor tipuri de bec, toate cu fasung E27. Layers Big nu necesita asamblare, fiind printre putinele obiecte de la FOLDO gata de utilizare. Fiind realizat integral din carton ondulat, Layers Big este 100% ecologic. PACHETUL CONTINE: – corp de iluminat; – cupla electrica cu cablu electric textil negru si fasung E27;
Inchide

Proiector suspendat – Theatre

Piesele de teatru se joaca la tine acasa cu proiectorul din carton THEATRE. Indreapta acest proiector spre obiectul tau preferat pentru a-l pune in valoare si el va prinde viata.
Inchide

Corp de iluminat – Tube Black

Barurile, holurile de receptie sau livingurile au un alt aspect cu un corp de iluminat din carton, Tube Black.
Inchide

Corp de iluminat – Sphera Black

Innoieste atmosfera din orice incapere cu un corp de iluminat din carton - Sphera Black!
Inchide

Corp de iluminat – Pill Black

Imbina utilul cu placutul cu un corp de iluminat revolutionar - Pill Black, de la Foldo.
Inchide

Corp de iluminat – Conic Black

Stilul modern si inovator al decoratiunilor interioare este redat de acest corp de iluminat din carton, Conic Black.
Inchide

Corp de iluminat – Bulbo Black

Forma becului clasic se regaseste in colectia Geometric prin acest corp de iluminat din carton, Bulbo Black. Creat sa aduca o nota de retro - industrial spatiului tau, Bulbo redefineste atmosfera din orice incapere.