Filter Products Showing all 10 results
Sort By
Price Range
Categories
Filter selected
Show sidebar
Close

Veioza „Pussy Lover” – din carton, cu baterii

Evaluat la 5.00 stele din 5
99,00 lei
Vrei sa faci o gluma "buna"? Daruieste veioza "Pussy Lover" celui mai fustangiu prieten din gasca.  Daca are si-o pisica, cu atat mai bine. Poate fi utilizata ca lumina de veghe sau pentru citit si se incadreaza perfect in orice decor. O poti chiar agata ca pe un tablou. Realizata din carton ondulat si hartie, este iluminata din interior cu doua module LED alimentate cu 3 baterii AA.
Close

Veioza „Vise Placute” – din carton, cu baterii

99,00 lei
Chiar daca se opreste curentul, acum avem solutia: noua varianta de veioza din carton Vise Placute vine cu baterii.  Poate fi utilizata ca lumina de veghe sau pentru citit si se incadreaza perfect in amenajare. O poti chiar agata pe perete, ca pe un tablou. Realizata din carton ondulat si hartie, este iluminata din interior cu doua module LED alimentate cu 3 baterii AA.
Close

Veioza „M-am aprins dupa tine” – din carton, cu baterii

99,00 lei
Este momentul sa "iesi din dulap" si sa-i transmiti ce simti prin intermediul acestei veioze din carton. Poate fi utilizata ca lumina de veghe sau pentru citit si se incadreaza perfect in orice decor. O poti chiar agata ca pe un tablou. Realizata din carton ondulat si hartie, este iluminata din interior cu doua module LED alimentate cu 3 baterii AA.
Close

Calendar de birou interminabil

35,00 lei
Cu acest calendar interminabil nu iti vei mai face griji ca imbatranesti. Creat sa reziste o viata de om, calendarul functioneaza doar in modul manual si necesita setarea zilnica a datei. Doar asa vei constientiza in ce zi esti si cat de repede trece timpul. Cutia lui devine un suport de birou pentru carti de vizita si pixuri in care poti ascunde diverse obiecte ce nu vrei sa fie gasite niciodata. Cu acest calendar de birou realizat 100% din carton si hartie iti vei putea gestiona mai bine timpul, sau nu, asta depinde doar de tine.
New
Close

Veioza personalizabila din carton, cu baterii

Evaluat la 5.00 stele din 5
120,00 lei
Boteaza aceasta veioza cu un nume sau o denumire, tu alegi! Noi o personalizam asa cum doresti. Veioza personalizabila din carton, cu baterii este ideala pentru camera ta sau a copilului si poate fi lasata aprinsa pe tot timpul noptii.
Close

Proiector suspendat din carton – THEATRE

359,00 lei
Piesele de teatru se joaca la tine acasa cu proiectorul din carton THEATRE. Indreapta acest proiector spre obiectul tau preferat pentru a-l pune in valoare si el va prinde viata.
-29%
Close

Suport de creioane, carti de vizita si telefon- Teledino

35,00 lei 25,00 lei
Aranjeaza-ti produsele de birotica cu un suport de creioane, carti de vizita si telefon Teledino, de la Foldo.

Suport de creioane si telefon- Telefantul

30,00 lei 20,00 lei
Organizeaza-ti pixurile si ustensilele de birotica cu noul suport de creioane si telefon Telefantul, de la Foldo.
Close

Veioza din carton Vise Placute, cu alimentare la priza

99,00 lei
Veioza din carton FOLDO Vise Placute este ideala pentru camera copilului si poate fi lasata aprinsa pe tot timpul noptii.

Fotoliu din carton FOLDO Swing

240,00 lei
Amenajarile interioare pentru camera copilului devin mai atragatoare si mai practice cu un fotoliu din carton Foldo Swing.