Uncategorized

Patut pentru copii Foldo bebe versus patut pentru copii clasic

Maternitatea si grija copiilor se fac mult mai usor cu un patut pentru copii Foldo bebe.

Nou pe piata din Romania si chiar la nivel international, patutul realizat din carton este de un real ajutor in cresterea bebelusilor.

De curand, echipa Foldo a lansat si o campanie de crowdfunding ce va permite crearea unor patuturi mult mai versatile. Fiecare sustinator sau cumparator de pe campania in curs, va ajuta la inovarea felului in care cresc cei mici.

Dotate cu pernute cu Aloe Vera, din bumbac organic, aceste piese de mobilier pentru copii sunt comode si usor de folosit.

patut pentru copiiDaca inainte, amenajarea camerei copilului era o problema de amploare, cu Foldo bebe, lucrurile devin mult mai simple.

Iata cateva avantaje care diferentiaza noul patut pentru copii Foldo de cele clasice:

  • In primul rand, acest patut pentru copii Foldo bebe este realizat din carton, un material usor ce se asambleaza imediat. Astfel, patutul poate fi gata pe loc, fara imbinari metalice sau scule de lipit. Structura sa este una rezistenta, prevazuta cu un sistem de leganare. Astfel, poti avea un balansoar pentru un somn linistit, cu o singura miscare.
  • Patutul din carton se poate muta in orice camera, fara probleme, spre deosebire de cel masiv din lemn. Parintii pot beneficia de o vizibilitate sporita in orice moment, intrucat patutul pentru copii Foldo bebe are o inaltime medie. Amplasat langa pat sau canapea, acesta este de un real ajutor pentru parintii care vor sa verifice micutul fara a-l trezi.patut pentru copii Foldo bebe
  • Prevazut cu pernuta sau saltea cu Aloe Vera, acest corp de mobilier din carton lasa pielea copilului sa respire, fiind un mediu igienic.
  • Calatoriile sunt mai usoare, cu acest patut care se asambleaza si se demonteaza foarte usor. Il poti plia si-l poti lua cu tine in masina, fara sa ocupe spatiu.
  • Realizat din carton, patutul nu lezeaza pielea celui mic. Lipsit de colturi ascutite, suruburi sau piese metalice, acesta este realizat conform normelor internationale de siguranta pentru bebelusi.
  • Din punct de vedere estetic, patuturile pot fi printate cu modele versatile, pline de culoare si ilustratii vesele.

Sigur si eficient, acest patut pentru copii poate fi pre-comandat cu un simplu click pe site-ul oficial.

 

author-avatar

About Nicolae Baciu

Nicu este fondatorul FOLDO. Avand o experienta de peste 18 ani in graphic design si package design, in 2015 a infiintat FOLDO - un studio de design de produs Altfel. Nicu este pasionat de ecologie si carton.

Related Posts

Lasă un răspuns