Uncategorized

De ce e FOLDO atât de ușor?

Spunem pe toate canalele de comunicare (apropo, ne-ai dat like pe Facebook și follow pe Instagram?) că FOLDO e ”atât de ușor”. Totuși, ce înseamnă ”atât de ușor”?

Internetul este plin de articole care te învață să trăiești, să iubești, să gătești, să… orice, într-un anumit număr de pași. Noi nu am stat niciodată să punem la inventar motivele pentru care să alegi FOLDO, dar ne-am gândit să le expunem în acest articol pe cele mai… evidente.


Uşor de comandat… 
suntem la un click distanţă… Dacă citești acest articol, deja ești în locul potrivit!

Uşor de montat… în câteva minute poţi asambla oricare produs FOLDO, fără să ai nevoie de ustensile. Garantăm!

Uşor de păstrat… FOLDO nu are nevoie de atenţie specială sau de produse complicate pentru întreținere.

Ușor de folosit – tehnicile noastre de pliere oferă rezistență și confort. de exemplu, Biroul ”Work From Home” pe care îl găsești la 89 de lei susține 270 de kilograme.

Uşor de stocat… odată demontate, produsele FOLDO pot fi depozitate în spaţii atât de înguste, încât aproape că o să-ţi fie… uşor să uiţi unde ai pus mobila, atunci când îi dai o pauză. 

Uşor de mutat… O bibliotecă FOLDO poate fi de 5 ori mai uşoară decât una similară de la magazinele cu care te-ai obişnuit, un fotoliu – de 8 ori, iar un corp de iluminat – de 15 ori. 

Ușor de personalizat – designul Foldo are posibilități infinite!…

Uşor de ţinut minte… Produsele sunt concepute şi realizate integral în România, din hârtie şi carton ondulat.

Am creat FOLDO pentru ca ţie să-ţi fie uşor. Atât de uşor!

author-avatar

About Nicolae Baciu

Nicu este fondatorul FOLDO. Avand o experienta de peste 18 ani in graphic design si package design, in 2015 a infiintat FOLDO - un studio de design de produs Altfel. Nicu este pasionat de ecologie si carton.

Related Posts

Lasă un răspuns