Uncategorized

Timp de calitate… acasă!

Când ai făcut ultima dată un lucru cu sens? Ți-ai pus această întrebare?

Seara, când ajungi acasă după job, sunt aceleași lucruri de făcut: încălzești ceva de mâncare, schimbi câteva cuvinte cu ai tăi, te gândești că mâine o iei de la capăt și, ca să îți mai alungi gândurile, urmărești câteva episoade din serialul care e în trending acum. Cel mai adesea, serile în familie se încheie cu juniorul pe tabletă și părinții pe rețelele de socializare. Rutina are foarte multe părți bune pentru educația unui copil, în sensul în care este foarte important ca juniorul să aibă un program ordonat. Însă cum vă distrați împreună? 

În fiecare marți sau miercuri te întrebi ce ai putea plănui pentru weekend, dar ajungi în fiecare vineri să ai aeeași dilemă: ”ce-am putea face?”. 

Deși pare mereu că ai timp să amâni activitățile distractive pe care le-ai putea face în familie, timpul zboară repede. Nu mai păstra nimic pentru ”ocazii speciale” Chiar acum este o ”ocazie specială”!


Transformă rutina în timp de calitate!

Cei mai mulți părinți sunt extrem de ocupați, așa că devine din ce în ce mai important conceptul ”timpului de calitate” acasă. Dacă excursiile entuziasmează întotdeauna, nu se întâmplă la fel atunci când perspectiva weekendului anunță că rămâneți acasă. 


Noi, la Foldo, ne-am gândit să facem din timpul petrecut de voi acasă, amintiri de neuitat care vor dăinui multă vreme! De aceea avem colecția ”Făcut de tine” – un demers prin care ne propunem să transformăm living-ul vostru în atelier de creație.


Puteți alege orice obiect de mobilier Foldo. Apoi, optați pentru un kit – vopsea și ustensile. Vopseaua noastră de manufactură este acrilică, pe bază de apă, super mată, ideală pentru vopsirea mobilierului din carton. Are elasticitate și rezistență! Se aplică ușor cu trafalet, pensulă sau spatulă. Pe carton natur se usucă foarte repede, în aproximativ 15 minute. Recomandăm aplicarea a două straturi când optați pentru nuanțele deschise.1 litru de vopsea este suficient pentru aproximativ 8 mp, în două aplicari. Se poate spăla ușor, deci nu este nevoie să îți faci griji că vei murdări totul în jur. Înainte de aplicare, recomandăm omogenizarea în recipient. Nu necesită diluare cu apă!

La finalul acestei experiențe vei avea un obiect de mobilier unic, pe care îl puteți păstra multă vreme în casa voastră. În plus, copilul va fi entuziasmat și garantăm că va povesti zile în șir despre cum a făcut ceva important și distractiv cu mami și tati.author-avatar

About Nicolae Baciu

Nicu este fondatorul FOLDO. Avand o experienta de peste 18 ani in graphic design si package design, in 2015 a infiintat FOLDO - un studio de design de produs Altfel. Nicu este pasionat de ecologie si carton.

Related Posts

Lasă un răspuns