Sfaturi practice

Lucrează de acasă… cu FOLDO!

A trecut un an de când majoritatea lucrăm de acasă. Până acum un an, ”work from home” era un concept întâlnit prin filme cu freelanceri sau în puținele companii care nu puneau prezența mai presus de eficiență. În 2020 peste 500.000 de salariați din România au lucrat de acasă, iar trendul este în creștere pentru 2021, companiile considerând că este o variantă eficientă de optimizare a cheltuielilor în scopul de a salva businessul. 

 


Fiecare dintre noi și-a dorit să lucreze de acasă, măcar pentru o perioadă. Să scape de ora petrecută în autobuz și apoi în metrou și, poate, de ce nu, să rămână în pijama până târziu. În 2021 cel mai mult ne dorim, însă, să ne întoarcem la birou. Pentru că, nu-i așa, când ne-am mutat în chirie nu am luat în considerare și un spațiu pentru ”work from home”. Și când i-am încredințat soției amenajarea apartamentului nu ne-am gândit că vin vremuri precum acestea. Așadar, în 2021 nu avem buget pentru reamenajare și ne dorim mai mult decât oricând să ne întoarcem la birou!  


Până când acest lucru va fi posibil, FOLDO vine cu o soluție ușor de implementat pentru toți cei care lucrează de acasă în perioada aceasta: soluția noastră vine ambalată într-un pachet de 75 X 90 cm, are 3 kilograme, niciun șurub, e din carton și poate fi asamblată într-un birou în aproximativ 5 minute. L-am numit sugestiv: ”biroul work from home”.


Poți monta și demonta biroul ”work from home” de câte ori ai nevoie, fără să se deterioreze, datorită dimensiunilor mici după dezasamblare îl poți depozita aproape oriunde și, garantat, este cea mai accesibilă variantă ca preț! Cadou din partea noastră, în perioada aceasta: o reducere de 25%, ca să lucrezi mai cu spor!

 


Biroul nostru susține cu succes și visurile mărețe și kilogramele peste medie, rezistă cu succes dacă se întâmplă să verși cafeaua pe el și sigur te va scoate din anonimat atunci când le vei povesti prietenilor tăi despre această achiziție. Și din anonimat, și din impas!


Dacă vrei să-ți faci o părere despre biroul ”work from home”, intră aici: BIROUL WORK FROM HOME
Și, dacă vrei să dai mai departe ideea noastră, ajută-ne cu un share!
Spor la treabă!

author-avatar

About Nicolae Baciu

Nicu este fondatorul FOLDO. Avand o experienta de peste 18 ani in graphic design si package design, in 2015 a infiintat FOLDO - un studio de design de produs Altfel. Nicu este pasionat de ecologie si carton.

Related Posts

Lasă un răspuns