Uncategorized

E în regulă să fii indecis

Te-ai mutat în casă nouă sau pur și simplu simți nevoia să redecorezi? Vrei “ceva” dar nu știi ”ce”? Ai fost deja în toate magazinele cunoscute și e greu să decizi pentru ceva atât de util încât pare că o să rămână permanent în casa ta?! 
Dacă ești aici, înseamnă că nu te-a convins nimic până acum. E în regulă, nici nu trebuie să te hotărăști! Pentru noi e ușor să îți propunem o soluție. Pentru că FOLDO e… atât de ușor!


Ce-ai spune de o etajeră care are un infinit de posibilități de personalizare?! Astfel, nu trebuie să iei niciodată o decizie… ”definitivă”. În plus, uite cât de ușor devine și bugetul: în loc să investești un salariu într-o etajeră care, probabil, peste câțiva ani nu se va mai potrivi stilului în care vrei să îți decorezi casa și, în plus, o cari în spate din chirie în chirie, noi îți propunem să fii atent la o alternativă de cel mult 12 kg, fără niciun șurub.Îmbină cum îți place! 

Noi îți propunem câteva modele și culori, dar desigur că tu poți oricând să optezi pentru un ”Pachet făcut de tine”, pe care îl poți picta cu ușurință. Pentru că la FOLDO totul e…  atât de ușor! ”Artist”, ”Jungle”, ”Black Mamba” sunt doar câteva propuneri FOLDO care se potrivesc cu diferite tipuri de personalități sau, pur și simplu, țin pasul cu stările tale.
Fie că ai de depozitat haine, dosare sau jucării, MODO este soluția care te va scoate și din impas și din anonimat pentru că vei avea o ”altă” etajeră, ori de câte ori te plictisești. 


Și, știm… te plictisești repede, nu-i așa?

author-avatar

About Nicolae Baciu

Nicu este fondatorul FOLDO. Avand o experienta de peste 18 ani in graphic design si package design, in 2015 a infiintat FOLDO - un studio de design de produs Altfel. Nicu este pasionat de ecologie si carton.

Related Posts

Lasă un răspuns